IZZA 'ONLINE'
17 Jan 2015
Assalamualaikum dan selamat datang . semoga pengisian dalam blog ni sedikit sebanyak dapat dimanfaatkan bersama . wassalam ..

pengIKUT terCINTA

1st Mini CASH Giveaway 2015 : www.bubblynotes.com

ASSALAMUALAIKUM

Bismillahirrahmanirrahim .. hai semua yang tengah baca post aku ni . Dah selesai solat maghrib semua ? yang dah Alhamdulillah . Bagi mereka yang belum , tutup lah sekejap ye . hihi tak ambik masa yang lama pun .



Ok .Kita teruskan ye . So, giveaway kali ni kita join dari sis ni namenye Farah . Kali ni giveaway yang aku nak join lain daripada yang lain siket .. Nak tau apa yang lain ? Lainnya sebab hadiah yang disediakan berupa wang ringgit . Haaa selama ni dalam banyak banyak GA yang aku join mostly semua sediakan buku , bantal , produk kecantikan dll .

So, excitednya lain siket kali ni . Hehe . Mood pun lain daripada lain .. Kita dah mulakan dengan Bismillah , jadi sis Farah mintak kita cerita serba siket tentang diri dia .. Sejujurnya aku tak kenal sangat sis ni . Tadi baru lepas menjengah ke blog beliau lepastu baca biodata beliau . Bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta . Ha gituuuu . Jom kita berkenalan sikit .

Tapi sebelum tu , nak tau tak apa yang mengejutkan aku bile baca serba sedikit tentang beliau ? Dan menyebabkan aku punya hormon excited ni membuak sampai tahap maximum . Ok macam ni .
Lepas aku baca biodata kak Farah ni , alangkah terujanya aku bile beliau bagitau yang die graduated dari UITM in accountancy .  Ha kasi bold , highlight , colourful sikit perkataan tu . Akaun adalah salah satu subjek yang aku ambik dalam SPM lepas . Akaun ni pun one of my favourite subject selain addmath . Dalam perancangan aku , aku nak sambung matriks dalam account , IPT, dan kerjaya aku suatu ari nanti InshaaAllah .

Jaid , bila dah jumpa kak Farah ni (eh , belum jumpa lagi ) Rasa macam jodoh pulak . Aku nak ikut perkembangan kak Farah ni . Nak tau macam mana beliau boleh capai cita-cita beliau ? Apa rahsi kejayaan beliau ? Allahu , gembira tak terkata .. Ok ok melebih dah ni . Rasa cukup sampai di sini .. Wassalam ..

7 budak peramah:

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih di atas kesudian untuk sertai mini GA ini, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Tee Xennov said...

hai... singgah sini

http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Cik Adda said...


Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

1st GA by Mass Naim (25/1)
Ga saya nak larome apple stem (31/1)
GA Sulaman Lace Heaven Happy(31/1)
GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Aqilah Azmi said...

Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~


ShoutMix chat widget